img_02
  • 2023 30 Јуни
    Известувања Известување за прекин во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 02.07.2023 година (сабота кон недела) во периодот од 01:00 до 04:00 часот, Ве известуваме за можни прекини на дигиталните сервиси.

По завршување на надградбата ќе се извршат потребните проверки на сервисите.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка