img_02
  • 2023 10 Октомври
    Известувања Известување за неработен ден

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 11 октомври 2023 година (среда), Денот на народното востание, е државен празник.

Банката нема да работи на 11 октомври (среда), а прв работен ден по празникот е 12.10.2022 година (четврток).

Со почит,

Шпаркасе Банка