img_02
  • 2023 17 Октомври
    Соопштенија БЕСПЛАТЕН Vibe on пакет за млади на Шпаркасе Банка

БЕСПЛАТЕН Vibe on пакет за млади на Шпаркасе Банка

Младите се двигатели на општеството, креатори на општествената култура, лидери на утрешниот ден и економскиот мотор на денешницата. Шпаркасе Банка водена од нејзината корпоративна стратегија, силно се залага за поддршка на младите луѓе и инвестира во нивната иднина, просперитет и финансиска стабилност.

Шпаркасе Банка како доверлив финансиски партнер креираше пакет за млади насловен како „Vibe on“ кој е целосно бесплатен и специјално дизајниран за да ги задоволи потребите и преференциите на младите на возраст од 15 до 25 години.

Со новата кампања „Мој вајб на мој начин“ и „Vibe on“ пакетот за млади, Шпаркасе банка ја потврдува заложбата за инвестирање во младите – на денешната младина и е потребна финансиска слобода и енергичен начин на живот за да ги постигнат своите цели. Оваа кампања е уште една потврда за младите кои знаат што сакаат и го трансформираат општеството на свој начин.

Бесплатниот „Vibe on“ пакетот за млади е прилагоден да ги задоволи потребите на новите генерации и нивните уникатни аспирации. Пакетот е наменет за сите млади на возраст од од 15 до 25 години, а вклучува бесплатно месечно одржување на трансакциска сметка, бесплатна Visa дебитна картичка, бесплатно користење на С-Банка мобилна апликација и сите услуги кои се достапни преку апликацијата, односно плаќање, користење на услугата Плати на пријател и Подели сметка, како и бесплатни 2 подигнувања на готовина на АТМ од било кој АТМ во земјата (надвор од мрежата на Шпаркасе Банка).

Со оваа кампања, Шпаркасе Банка ги поттикнува и охрабрува младите да веруваат во иднината и да ги искористат можностите што ги очекуваат.

Аплицирај уште денес за БЕСПЛАТЕН „Vibe on“ пакет, уживај во придобивките и движи во ритамот на твојата нова „Vibe on“ картичка.

За животен стил на свој начин.

#ВерувајВоИднината