img_02
  • 2023 26 Октомври
    Известувања Прекин во електронското и мобилното банкарство

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради надградба на системот, во периодот од 28.10.2023 г. (сабота) 15:00 часот до 29.10.2023 г. (недела) 13:00 часот, електронското и мобилното банкарство на Шпаркасе Банка, целосно нема да бидат достапни.

Во наведениот период, користењето на платежните картички на Банката ќе се одвива непречено во рамки на предефинирани дневни лимити предвидени за ваков нестандарден режим на функционирање.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка