img_02
  • 2023 4 Декември
    Известувања Известување за скратено работно време на експозитура Прилеп

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурата во Прилеп на Шпаркасе Банка на ден 04.12.2023г. ќе работи со скратено работно време до 15:00 часот.

Во меѓувреме, дополнително Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје