img_02
  • 2023 7 Декември
    Известувања Известување за неработен ден

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 декември 2023 година (петок), е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Експозитурите на Шпаркасе Банка нема да работат на 8 декември (петок).

Со почит,

Шпаркасе Банка