img_02
  • 2023 18 Декември
    Известувања Известување за нова локација на банкомат

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека на 18.12.2023 година банкоматот во Skopje City Mall е преселен на нова локација во делот од ходникот кој води кон гаражниот простор на прв спрат во новата ATM зона.

Покрај мрежата на банкомати, клиентите ги имаат на располагање и мрежата на експозитури ширум земјата, апликациите за електронското банкарство и мобилно банкарство „S-Banking”, која на клиентите им овозможува на лесен и едноставен начин да имаат 24 часовен пристап до сите производи и услуги наменети за физички лица од Шпаркасе Банка.

Со почит,

Шпаркасе Банка