img_02
  • 2023 29 Декември
    Соопштенија Работно време за време на Новогодишните празници

Почитувани,

Ве известуваме дека на 29.12.2023 г. (петок) сите експозитури на Шпаркасе Банка ќе работат со редовно работно време.

Експозитурите кои работат во сабота, експозитурата Беко и Аеродром 2, на 30.12.2023 г. ќе продолжат да работат со редовно работно време од 09 до 13:00 часот.

Согласно Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 01.01.2024 г. (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија и експозитурите на Шпаркасе Банка нема да работат. Со редовна работа продолжуваме на 02.01.2024 г. (вторник).

Дополнително Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Погледнете ја листата на експозитури и банкомати на следниот линк

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје