img_02
  • 2024 5 Јануари
    Известувања Известување за неработен ден - Божиќ

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 јануари 2024 година, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Со редовна работа продолжуваме на 09.01.2024 г. (вторник).

Дополнително Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје