• 2024 1 Февруари
    Соопштенија Известување за нов тарифник за физички лица со важност од 01.04.2024

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка изврши измена на Одлуката на надоместоци за физички лица која ќе започне да се применува од 01.04.2024 година.

Тарифите за надоместоци и услуги за физички лица се поставени на web страната на Банката и може да ги погледнете на следниот линк.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје