img_02
  • 2023 8 Март
    Известувања Измена на одлука за надоместоци на правни лица со примена од 08.05.2023

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка изврши измена на Одлуката на надоместоци за правни лица.

Надоместок што ќе започне да се применува од 08.05.2023 година, можете да го превземете на следниот линк.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје