• 2024 22 Април
    Соопштенија Известување - прекин во достапноста и услугите на дигиталните канали

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради надградба на системот, на ден 23.04.2024 г. (вторник) во период од 21:30 до 23:30 часот, целосно нема да бидат достапни услугите на дигиталните канали .

Во наведениот период, користењето на платежните картички на Банката ќе се одвива непречено во рамки на предефинирани дневни лимити предвидени за ваков нестандарден режим на функционирање.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка