img_02
  • 2024 23 Април
    Соопштенија Известување за неработен ден

Почитувани,

Ве известуваме дека 24.04.2024 (среда) ќе бидe неработен ден за сите експозитури на Шпаркасе Банка.

Со редовна работа продолжуваме на 25.04.2024 (четврток).

Со почит,

Шпаркасе Банка