• 2024 30 Април
    Соопштенија Известување за проблем со авторизација на трансакции со Visa картичките

Почитувани,

Почитувани Ве известуваме дека во моментот постои проблем со авторизација на трансакции со Visa картичките на Шпаркасе Банка. Банката работи на разрешување на проблемот. Во моментот кога ќе биде решен проблемот, ќе ве известиме дополнително. Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје