S plus потрошувачки кредит со животно осигурување

  • износ до 1 500 000 МКД.
  • рок на отплата до 10 години.
  • со вклучена полиса за животно осигурување.

Брз потрошувачки кредит

Најбрзо до 180.000 МКД

  • фиксна каматна стапка за целиот период
  • брзо и едноставно одобрување
  • без обврска за префрлување на платата

Барај ме на нова адреса!

Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите 10 години

  • Рок на отплата до 30 години
  • Сопствено учество почнувајќи од 15%
  • Полиса за осигурување на имот во соработка со Винер Осигурување

Ви го претставуваме Sparky, нашиот нов Viber Chat асистент и Sparkasse Viber Community


Soopshetie_001
Соопштенија Исплата на парични права од социјална и детска заштита за месец февруари ... Повеќе
01-03-2021
img_1
Соопштенија Повик до клиентите на банките и штедилниците да извршат упис во во регистарот за вистински сопствени ... Повеќе
25-02-2021
Soopshetie_001
Соопштенија Исплата на февруарски пензии од фондот на ПИОМ ... Повеќе
24-02-2021
ажурирање-податоци-01
Известувања Известување за ажурирање на податоци на клиенти, физички и правни лица ... Повеќе
22-02-2021
Izvestuvanje_klienti_01
Известувања Известување за можни прекини во сервисите ... Повеќе
19-02-2021
BANER_1
Соопштенија Исплата на парични права од социјална и детска заштита за месец јануари ... Повеќе
02-02-2021
elektornsko_mobilno_01
Соопштенија Известување за можни прекини во сервисите ... Повеќе
27-01-2021
img_01
Соопштенија Исплата на јануарски пензии од фондот на ПИОМ ... Повеќе
25-01-2021
img_001
Соопштенија Експозитура на Шпаркасе Банка Македонија на нова локација во Битола ... Повеќе
25-01-2021
atm_001
Известувања Известување за можни прекини во сервисите ... Повеќе
24-01-2021

Курсна листа

КуповенПродажен

Едноставно до нов автомобил

Заинтересирани сте за производи и услуги за правни лица? Правни лица