img_02
  • 2023 25 Декември
    Известувања Известување за клиенти нов тарифник за физички лица со важност од 01.03.2024

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека од 01.03.2024 година, Шпаркасе Банка ќе изврши измена и дополнување на Тарифата за надоместоци и услуги за физички лица.

Тарифите за надоместоци и услуги за физички лица се поставени на web страната на Банката и може да ги погледнете на следниот линк.

Со почит,

Шпаркасе Банка